Pages - Menu

Saturday, January 17, 2009

Kopi Kawe

Ini cerita tentang sejenis kopi. Kopi ini baik untuk kesihatan orang lelaki yang mengamalkannya. Saya dah cuba kopi ni. Memang bagus dan power. Ikut maklumat yang tertulis pada kotak dan bungkusannya, kopi ni gabungan daripada tujuh herba terpilih.

Harga jualan yang saya dapat di Kangar adalah RM35.00. Mula-mula dulu susah gak untuk dapatkan kopi ni sebab tidak diketahui siapa sebenarnya yang jual kopi ni. Cuma main pesan kat kawan-kawan dan kawan-kawan tu pesan pula kat kekawan yang lain. Jadi , cara nak beli tu rumit sikit tapi sekarang ada dijual di kedai kat bangunan D'Mara Kangar berhadapan The Store. Sebelah dengan kedai Gunting rambut Muhibah.

Kopi Kawe ni menjadikan badan kita cukup panas selepas beberapa minit diminum. Jadi, bagi orang yang berbadan kecil, tak boleh minum satu paket tu. Separuh paket tu pun sudah memadai. Kalau minum satu paket, terasa panas seluruh badan. Perlu minum air kosong banyak-banyak pula...Satu paket kopi ni cuma sesuai untuk orang yang berbadan besar saja..


Apa kehebatan kopi ni ? Kalau nak tahu cuba selama tiga hari... Untuk orang lelaki laa.He,he, tak perlu viagra beb...
Maklumat lanjut boleh layari http://www.coffeeforallmen.com/

No comments: